Plateauwagens

Plateauwagens, altijd handig

Plateauwagens zijn zeer handig voor het vervoeren van zware lasten of voor het vervoeren van meerdere kleinere lasten in één keer. Ze worden veel gebruikt voor intern transport in bedrijven, maar ook voor thuis is een plateauwagen een handige hulp, bijvoorbeeld bij een verhuizing. De meeste plateauwagens zijn voorzien van 2 zwenkwielen en 2 bokwielen, zodat de wagen makkelijk te manoeuvreren is. Wil jij een plateauwagen kopen? Dan ben je bij Hubo op de juiste plek. 

Verschillende soorten plateauwagens bij Hubo

Heb je niet veel ruimte? Dan koop je een inklapbare plateauwagen. Na gebruik klap je de wagen eenvoudig op en berg je hem op in de schuur of garage. Er zijn ook plateauwagens met verschillende plateaus op verschillende hoogtes. Deze worden veel gebruikt voor het vervoeren van kleine pakketjes. Gebruik je de plateauwagen thuis of op kantoor? Kijk dan of de wagen van jouw keus een rubberen stootrand heeft. Zo beschadig je de meubels niet bij het manoeuvreren binnenshuis of kantoor.

Plateauwagen kopen? Hubo helpt.

Voordat je een plateauwagen gaat kopen, moet je eerst goed nadenken over het gebruik van de wagen. Ga je hem gebruiken voor grote zware lasten, of voor het verplaatsen van kleinere pakketten? Let bij het kopen van een plateauwagen dus op het draagvermogen van de wagen. Er zijn wagens met een draagvermogen van 100 kg tot 400 kg. Ook is het handig als de plateauwagen is voorzien van zwenkwielen met rem. Dat is wel zo handig en veilig. Twijfel je? Vraag gerust ondersteuning aan ons vakteam!