Je kastdeuren op maat laten maken

Heb je thuis een inbouwkast of een open kast van bijvoorbeeld IKEA? En wil je deze kast graag dicht kunnen doen met deuren? Dan kun je hiervoor kastdeuren op maat laten maken. Draaideuren, schuifdeuren, zweefdeuren; het is allemaal mogelijk. Zelf meten, is overbodig. Ook dat geef je uit handen met de meet-, maak- en montageservice van Hubo.

Vraag een offerte aan
Je kastdeur op maat laten maken

Kastdeuren op maat

Met een open kledingkast zie je meteen wat je in de kast hebt hangen. Het nadeel: het ziet er al gauw rommelig uit. Datzelfde geldt voor opbergkasten. Met kastdeuren heeft jouw kamer ineens een veel opgeruimdere aanblik. Bovendien bescherm je zo je kleding en spullen tegen stof en bijvoorbeeld kledingmotten.

Tip tegen kledingmotten
Kledingmotten zijn nachtvlinders. Ze vliegen door je raam naar binnen en gaan op zoek naar een plek om eitjes te leggen. De larven die uit de eitjes komen, zijn degenen die aan je kleding beginnen te peuzelen. Wil je naast kastdeuren om je kast af te sluiten voorkomen dat dit soort beestjes – en bijvoorbeeld ook muggen – bij jouw woning naar binnen vliegen? Plaats dan horren voor je ramen. Goed nieuws: naast kastdeuren op maat laten maken kun je bij Hubo ook horren op maat laten maken.
 

Over onze meet-, maak- en montageservice

Jouw kastdeuren op maat laten maken? Kom bij ons langs in de winkel. We leggen je graag de mogelijkheden voor, bijvoorbeeld qua materialen. Hiernaast kunnen we een vrijblijvende offerte voor je opmaken. Ga je akkoord? Dan komen onze vakspecialisten bij je langs voor het meetwerk. Hierna maken ze de deuren op maat. Vervolgens zie je ze weer bij je thuis om de kastdeuren te monteren. Alles voor jouw gemak.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan