Verfbakjes, emmers & roosters

  • 1 -17 van 17 producten
Hubo staat voor je klaar!

Verfbakjes, emmers en roosters, kies het juiste materiaal

Net zoals bij elke klus, geldt het spreekwoord 'het juiste materiaal is het halve werk'. Als je een verfklus start, dan haal je er ook de geschikte tools bij. Verfbakjes en verfemmers laten je toe je verf goed te mengen indien nodig. Zowel op verfbakjes als op verfemmers vind je een geribbeld oppervlak waarmee je de verf egaal verdeelt over je verfroller. Met een verfrooster haal je het teveel aan verf van je verfkwast. Dit verfrooster is afzonderlijk te verkrijgen en plaats je op je verfemmer. Met een verfbakje of verfemmer met rooster heb je alles wat je nodig hebt om efficiënt te verven. Al deze tools zijn makkelijk te onderhouden, want je spoelt ze gewoon uit met water.

Hulp nodig? Wij zijn er voor jou

Hubo helpt! Misschien heb je al bepaalde verfbakjes, een verfemmer, een verfemmer met rooster of een afzonderlijk verfrooster geprobeerd en lukt het niet zo goed? Of je zoekt misschien nog ander materiaal voor tijdens het klussen? Ons vakteam helpt jou en geeft je professioneel advies.

Hubo is jouw partner bij je verfklus

Bij Hubo vind je niet alleen verf en benodigdheden om de verf te verwerken. Je vindt er ook uiteenlopende types ladders en trappen voor als je op een bepaalde hoogte wilt verven. Daarnaast vind je bij Hubo ook diverse schildersbenodigheden zoals schuurmateriaal, afdekfolie of roerstaven. Hubo helpt jou om je verfklus perfect uit te voeren en zo tot een mooi resultaat te komen.