Knikarmscherm op maat laten maken en monteren? Hubo regelt het voor je

Heb je een terras in de volle zon en ben je op zoek naar het meest geschikte zonnescherm? Dan raden wij je een knikarmscherm aan. Zoals de naam al aangeeft steunt dit scherm op twee of drie armen met een scharnier in het midden. Deze ‘knikken’ als het ware naar buiten wanneer je het scherm uitrolt en vormen een stevige draagconstructie.

Vraag een offerte aan
Knikarmscherm plaatsen? Hubo helpt

Wat is een knikarmscherm?

Een knikarmscherm wordt ook wel een terrasscherm genoemd. Het wordt gebruikt om schaduw in de tuin te creëren. Zo is het ook op hete dagen prima vertoeven in de tuin. Je hoeft je geen zorgen te maken om te verbranden. Een zonnescherm blokkeert namelijk 90 tot 99 procent van de UV-straling. 

Een knikarmscherm zorgt voor:

  • Schaduw terwijl je het gehele terras onder het scherm kunt benutten.
  • Weert de zon uit je woning. Daarmee blijft de binnentemperatuur in je woning lager en verklein je de kans op verkleuring van de vloer en de meubels.

Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen en kleuren en verkrijgbaar tot maar liefst 6,5 meter breed. Eenmaal ingeklapt zit dit zonnescherm netjes opgeborgen in een cassette aan de gevel die het scherm beschermt tegen regen en andere weersomstandigheden. De kleur van de cassette is roomwit (RAL 9001). Enkele schermen zijn ook verkrijgbaar in wit (RAL 9010).

Knikarmscherm laten maken en ophangen: zo gaat dat met Hubo

Zonwering laten maken of zonwering laten ophangen, wij bieden maatwerk. Wandel als het jou uitkomt jouw Hubo in de buurt binnen - de koffie is altijd vers – en vertel ons waar je van droomt: een ontbijtje op je terras voor dat ultieme vakantiegevoel? Een chille loungehoek in je achtertuin? Misschien heb je een uitgewerkt idee, misschien ligt alles nog open, we denken met je mee. En bekijken de situatie ter plekke om je te adviseren over de beste buitenzonwering voor jouw tuin, terras, balkon of gevel. Zo zit jij er straks echt ontspannen bij – in de schaduw, welteverstaan. 

Meer weten? Vraag een offerte aan
knikarmscherm
knikarmscherm

Bediening knikarmscherm

Je bedient je knikarmscherm handmatig, via een wandschakelaar, een handzender of je smartphone. De bediening met je smartphone werkt eenvoudig via een app. Zo heb je geen armkracht meer nodig om je zonwering in of uit te rollen en hoef je het huis niet meer uit om je zonwering te bedienen. Waar je ook bent, op het terras of ergens binnen: je hebt altijd en overal de controle over je zonwering.

knikarmscherm

Hubo helpt: van advies tot montage

Het Hubo vakteam zorgt voor jouw knikarmscherm op maat. Zij adviseren je niet alleen over het beste knikarmscherm, ze komen ook bij je langs en meten alles op. Daarna plaatsen ze het knikarmscherm bij jou thuis, met vakmensen uit de winkel. Er zit dus geen externe partij tussen, maar altijd het vertrouwde gezicht uit de Hubo bij jou uit de buurt.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan