Kluizen

Filter en sortering

Prijs
 • 1 -22 van 22 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Kluis voor thuis

  Ben je op zoek naar een kluis of sleutelkastje voor thuis? In het assortiment van Hubo zijn tal van ideale oplossingen te vinden om geld, sieraden en sleutels veilig op te kunnen bergen. Of het nu gaat om een geldkistje, sleutelkastje of kluis. Bij Hubo vindt je het allemaal.

  Sleutelkastje

  Ben je altijd je sleutels kwijt? Geen nood. Speciaal voor mensen die vaak hun sleutels kwijt zijn is er natuurlijk een ideale oplossing. Het sleutelkastje. Naast dat dit soort kastjes handig zijn als je je sleutels vaak kwijt bent, is het ook een ideale oplossing voor grotere gezinnen. Wanneer iedereen het sleutelkastje gebruikt voor de sleutels is het meteen duidelijk wie er thuis is en zijn de autosleutels nooit weg.

  Kluis

  Of het nu gaat om een geldkluis of een ander soort kluis. Wij hebben verschillende soorten kluizen in ons assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld speciale kluizen voor laptops. Ook hebben we als aanvulling op de sleutelkastjes speciale sleutelkluizen. Hierin zitten de sleutels opgeborgen met een cijfercode. Zo kan niemand anders dan de mensen met de code bij de sleutels die in het kluisje opgeborgen zijn.

  Kluizen met keurmerk

  Wij van Hubo vinden het belangrijk dat onze kluizen voldoen aan alle vereisten. Dit is dan ook de reden dat we alleen de beste kluizen in ons assortiment hebben opgenomen. Wil je liever even kijken hoe de kluizen er uitzien? Kom dan gerust eens langs in één van de Hubo-winkels.