Tuinhekken

De functies van een tuinhek

Een tuinhek heeft meerdere functies. Zo gebruik je een hek in de tuin om een erfafscheiding te creëren. Daarnaast zijn tuinhekjes ideaal om kleine kinderen en huisdieren in de tuin te houden in plaats van daarbuiten. Tuinhekwerk met een slot kan bovendien voor een extra gevoel van veiligheid zorgen. Plaats bijvoorbeeld een hek in de voortuin zodat er nooit meer iemand onverwacht voor je voordeur staat. 

IJzeren tuinhek of houten tuinhekjes

In het assortiment van Hubo vind je verschillende soorten tuinhekjes. Zo is een ijzeren tuinhek stevig en klassiek. Houten tuinhekjes hebben een natuurlijke en gezellige uitstraling. Een houten tuinhek fleur je eventueel op met een tuinschilderij en bloempotten. Een tuinhek van hout is verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en uitvoeringen. Kies voor een tuinhekwerk die het beste past bij jouw tuin en woonstijl. Daarnaast moet een hek in de voortuin soms aan een aantal eisen van de gemeente voldoen.

Hulp nodig bij het plaatsen van een hek in de tuin?

Wil je advies over een tuinhek van hout of een ijzeren tuinhek? Ons vakteam helpt je. Wij vertellen je meer over welk ijzeren of houten tuinhek past bij jouw wensen. Daarnaast adviseren we je over het plaatsen van een tuinhek. Je wilt immers niet dat je tuinhekwerk bij de eerste windstoten al omvalt. Weet je al precies welk hek je in de tuin wilt plaatsen? Plaats je bestelling dan online.