Buitenlampen

Filter en sortering

Inclusief lichtbron(nen)
 • 1 -23 van 187 producten
 • Je ramen en deuren beveiligen? Wij monteren hang- en sluitwerk bij je thuis!

  Buitenverlichting voor de beveiliging van je huis

  Met buitenverlichting aan de gevel van je woning, garage of schuur zorg je voor veiligheid met het nodige licht in de duisternis. Als je in de avond of nacht thuiskomt zal een buitenlamp met bewegingssensor meteen gaan schijnen zodra je in de buurt bent. Hierdoor kun je gemakkelijk de weg over het tuinpad naar je voor- of achterdeur vinden. Ook voor familie en vrienden die op bezoek komen is de aanwezigheid van buitenverlichting met sensor erg fijn. Ontdek de vele mogelijkheden bij Hubo.

  Voordelen led buitenverlichting met sensor

  Het assortiment buitenverlichting van Hubo is groot. Je hebt de keuze uit diverse stijlvolle buitenlampen met twee soorten sensoren: bewegingssensoren en schemersensoren. In de meeste gevallen gaat het om led buitenverlichting met sensor. Buitenverlichting met schemersensor reageert op de lichtsterkte in de omgeving. Zodra het te donker wordt, springt deze verlichting vanzelf aan. Wil je dat er buiten je huis alleen lampen branden als je zelf buiten bent of als er visite langs komt? Dan is buitenverlichting met bewegingssensor de beste oplossing. Deze gaat aan zodra je binnen het bereik van de sensor bent en schakelt zichzelf na een bepaalde tijd weer uit.

  Voordelige buitenverlichting met bewegingssensor

  Een sensorlamp die reageert op beweging of de actuele lichtsterkte is kortom erg comfortabel. Je hoeft in de avond of nacht nooit te zoeken naar de lichtschakelaar. Buitenverlichting met sensor schrikt bovendien ongenode gasten af. Voor stijlvolle wandlampen met een automatische schakelaar en andere verlichting moet je bij Hubo zijn.