Acculaders

Acculader: voor je accuboormachine en ander gereedschap

Gereedschap houd je graag in goede conditie en daar draagt een goede acculader zeker aan bij. Met een nieuwe acculader is het weer mogelijk om je gereedschap op te laden zodat je het zorgeloos kan gebruiken. Heb je een nieuwe acculader nodig voor je accuboormachine of ander elektrisch gereedschap? Maak een keuze uit ons ruime aanbod laders en profiteer van een goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. 

Ontdek de voordelen van een druppellader

Naast de acculader is er ook nog de druppellader. Dit is een automatische acculader die het laadproces automatisch stopt zodra je accu vol is. Daarnaast gaat hij door als het laadniveau van de accu onder een bepaald niveau is. Op die manier ben je altijd verzekerd van een volle accu en kan je jouw werkzaamheden continu voortzetten. Ben je op zoek naar een geschikte druppellader voor je gereedschap of een andere toepassing? Doe inspiratie op in ons veelzijdige assortiment laders. 

Acculader nodig? Hubo helpt!

Heb je een andere accu- of druppellader nodig en schaf je die bij voorkeur aan tegen een mooie prijs? Doe dan je aankoop in onze winkel en maak kennis met al onze voordelen. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over wat je koopt en daarom helpen we je met alle liefde aan een lader. 

Advies of hulp nodig? Schroom niet een beroep te doen op een van onze professionals, want ons vakteam staat te allen tijde voor je klaar.