Veilig wonen

Veilig wonen gaat over de beveiliging van je huis, maar heeft ook alles te maken met zorgproducten en veiligheid voor kinderen. Wij vertellen je er alles over.

Veilig wonen

Zorgeloos en veilig wonen: dat wil iedereen. Bij Hubo helpen we je graag een handje als je je huis beter wilt beveiligen. Niet alleen met sloten en beveiligingscamera’s, maar ook met vakkundige montage aan huis.

Hoe beveilig ik mijn huis?

Om veilig te kunnen wonen, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk om te zorgen voor goede inbraakpreventie, brandveiligheid en een veilige omgeving voor kinderen. Daarvoor heb je goed materiaal nodig. Hubo heeft een divers aanbod aan producten waarmee je zelf je huis kunt beveiligen, van hang- en sluitwerk, zoals stevige sloten en ander beslag voor ramen en deuren, tot buitenverlichting en brandbeveiligingsproducten. Stuk voor stuk producten die doen wat ze moeten doen: zorgen voor een veilige omgeving voor jou en je huisgenoten.

Tips om veilig te kunnen wonen

Op het gebied van inbraakpreventie kun je een hoop keuzes maken. Je doet er in dit geval verstandig aan om te kiezen voor sloten met een politiekeurmerk. In het aanbod van Hubo vind je enkel hang- en sluitwerk dat voldoet aan de strengste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG. Deze sloten plaats je eenvoudig op de plekken waar je dat nodig acht. Hulp nodig bij de montage? Hubo helpt. Schakel onze experts in en we komen op de afgesproken tijd bij je langs.

Doe de inbraakcheck

Benieuwd hoe het zit met de veiligheid van jouw huis op dit moment? Doe dan onze inbraakcheck. Je ontvangt vervolgens advies over hoe je jouw huis nog beter kunt beveiligen en welk materiaal je daarvoor nodig hebt. Natuurlijk kun je ook persoonlijk contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan een van onze Hubowinkels. We beantwoorden je vragen graag.