Nieuw cilinderslot laten plaatsen

Geregeld een nieuw cilinderslot laten plaatsen is altijd een goed idee. Inbrekers ontdekken namelijk steeds weer nieuwe manieren om cilindersloten open te breken. Zo zijn oudere en goedkopere cilindersloten al eenvoudig open te maken met ‘lockpicking’. Met een stuk ijzerdraad wordt dan het slot van binnenuit ontgrendeld. Andere cilindersloten worden met cilindertrekken uit de deuren gehaald. Deze methode is jaren geleden bedacht door sleutelspecialisten. Zij moeten natuurlijk dagelijks in hun werk sloten openbreken, omdat mensen zichzelf per ongeluk hebben buitengesloten. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook kwalitatieve cilindersloten die bestendig zijn tegen deze bekende inbraakmethoden. En die kun je door de sleutelspecialisten van Hubo in jouw deur(en) laten plaatsen.

Vraag een offerte aan
Cilinderslot laten plaatsen

Wanneer je zeker een nieuw slot nodig hebt

Is er bij je ingebroken en is je slot geforceerd en kapot? Ja, dan wil je natuurlijk sowieso een nieuw cilinderslot laten plaatsen. Maar ook in deze situaties is het slim om je slot te vernieuwen:

  • Je verhuist naar een nieuwe woning; iemand heeft wellicht nog een reservesleutel
  • Je woning heeft oude sloten; deze zijn eenvoudig open te breken
  • Je bent je sleutelbos kwijt; wellicht ben je gerold en weet de dief waar je woont
  • Met een nieuw cilinderslot in jouw deur(en) kun je er weer zo’n 5-10 jaar tegenaan.

Nieuw cilinderslot laten plaatsen door Hubo

Wil jij jouw woning jarenlang beschermen tegen inbraak? Wij leggen graag aan je uit welke mogelijkheden voor nieuwe sloten je hebt. Nieuw cilinderslot gekozen? Dan kun je deze door onze laten-doen-service in jouw deur laten plaatsen. Dat hebben onze sleutelspecialisten in en mum van tijd voor je gefikst.

Vrijblijvend advies in onze winkel(s)

Kom voor vrijblijvend advies en een offerte op maat langs in een van onze winkels. Je vindt ons overal in Nederland, van Zuid-Limburg tot Westkapelle in Zeeland en Loppersum in het noorden van Groningen.

Vind de Hubo-winkel bij jou in de buurt >

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan