Veiligheid & bescherming

Filter en sortering

  • 1 -23 van 323 producten
Hubo staat voor je klaar!

Veiligheid en bescherming: veilig werken in en rondom huis

Tijdens het klussen loop je liever geen ongelukken op. Veiligheid en bescherming zijn daarom belangrijke zaken. De veiligheid van anderen, maar ook je eigen veiligheid mag niet in gevaar komen. Daarom tref je in onze winkel een veelzijdig aanbod beschermingsmiddelen aan om zonder gevaar werkzaamheden uit te voeren. Op die manier voorkom je pijnlijke verwondingen of gehoorbeschadiging. Wat heb jij nodig in de klus die je binnenkort gaat klaren?

Wat is het aanbod veiligheid en bescherming?

Zowel professionele vakmensen als hobbymatige doe-het-zelvers profiteren van een divers aanbod veiligheid en bescherming in onze winkel. Kies bijvoorbeeld uit veiligheidskleding en werkschoenen met stalen neuzen. Ben je druk in de weer met sloopwerkzaamheden? Dan komen een veiligheidsbril, stofmasker en mondkapje goed van pas. En natuurlijk hebben we ook bouwhelmen, handschoenen en gehoorbescherming in de aanbieding. Op die manier koop jij je volledige werkoutfit op één plek. 

Kleding of schoenen nodig? Hubo helpt!

Ben je op zoek naar goede werkkleding of wil je schoenen met stalen neuzen? Bescherm je je ogen graag tegen stof en vuil en je oren tegen harde boorgeluiden? Dan zit je bij ons helemaal goed, want wij hebben alles in huis als het gaat om veiligheid en bescherming.

Heb je advies of hulp nodig bij je aankoop? Ons vakteam staat altijd voor je klaar. Doe gerust een beroep op ons team voor professionele ondersteuning.