Slanghaspels & slangenwagens

  • 1 -10 van 10 producten
Hubo staat voor je klaar!

Hubo helpt bij het kiezen uit slanghaspels

Slanghaspel kopen? Hubo helpt je met het vinden van het juiste product. Er zijn een aantal zaken die je overwegen wilt. Zodra je weet op welke eigenschappen je moet letten, kies je gemakkelijk de juiste slanghaspel.

De verschillende soorten slanghaspels

Bij slanghaspels denken we al snel aan tuinslanghaspels of de waterslanghaspel waarop je je tuinslang netjes bewaart. Er zijn echter ook slanghaspels en slangenwagens waar een luchtslang aan vastzit. Wil je je oprit of gevel schoonmaken met water? Dan heb je baat bij een hoge drukspuit. 

Waar op letten bij slanghaspels kopen?

Koop je een tuinslang met haspel? Let dan op de lengte. De slang van de waterslanghaspel moet lang genoeg zijn, zodat jij zonder problemen werkzaamheden in je tuin kunt uitvoeren. Het is ook mogelijk een losse tuinslang voor op de haspel te kopen. Op deze manier heb je volop keus qua tuinslang en qua haspel. Op zoek naar een hogedrukspuit of luchthaspel? Let altijd op de maximale druk die geleverd wordt en die de slang aankan.

Verplaatsbare tuinslanghaspels of haspels aan de muur?

Een tuinslang op de haspel aan de muur neemt weinig ruimte in en raak je nooit kwijt. Een tuinslang met een haspel die draagbaar is, neem je juist weer gemakkelijk overal mee naartoe. Slangenwagens maken het verplaatsen van lange en zware slangen gemakkelijker. Hulp nodig? Hubo helpt je aan de juiste slanghaspels.