Hekwerk

  • 1 -23 van 40 producten
Hubo staat voor je klaar!

Hekwerk: voordelige afscheiding voor je tuin

Hekwerk in de vorm van gaas is een slimme oplossing als je een klein budget hebt. Gaashekwerk is ontzettend eenvoudig en snel om je tuin te plaatsen. Daarnaast is er speciaal gaas verkrijgbaar voor het maken van dierenverblijven, zoals een volière of kippenren. Het aanbod van Hubo bestaat uit gaas op rol en gaaspanelen met verschillende draaddiktes, maaswijdtes, afwerkingen en afmetingen.

Gaas als hekwerk om tuin

Een tuinafrastering in de vorm van gaas is stevig en heeft een open uitstraling. Tuingaas monteer je gemakkelijk aan een stel houten of metalen palen. Zo bouw je razendsnel een solide hekwerk dat je tuin afschermt en beveiligt. Het resultaat oogt strak en je hebt bovendien de mogelijkheid om het te laten begroeien, bijvoorbeeld met klimop. Gaashekwerk is in verschillende hoogtes leverbaar, dus je kunt zoveel privacy creëren als je zelf wilt. Bij Hubo heb je de keuze uit diverse varianten gaas en toebehoren, zoals spandraad en grasranden, om een prachtig hekwerk te maken. Het plaatsen van een goedkoop hekwerk hiermee ook voor jou binnen handbereik.

De aanschaf van goedkoop hekwerk

Hubo heeft een grote collectie goedkoop hekwerk. Baken enkele bloemperken, een vijver of een complete tuin af met ons voordelige tuingaas. Of stel met volièregaas zelf een vogelverblijf op maat samen. Plaats nu voor weinig geld een solide hekwerk om je gazon, bloementuin of terras. Het gaas is bovendien ideaal voor allerlei hobbyprojecten. Ook voor het juiste bevestigingsmateriaal, zoals touw of binddraad, moet je bij Hubo zijn.