Cirkelzagen

  • 1 -9 van 9 producten
Hubo staat voor je klaar!

Cirkelzaag: kaarsrechte stukken zagen

Moet je regelmatig rechte stukken zagen? Dan biedt een cirkelzaag je de nodige precisie en snelheid. Cirkelzagen hebben veel mogelijkheden. Zo kan je er bijvoorbeeld ook mee verstekzagen. De elektrische machines zijn naar wens in te stellen op een bepaalde hoek en zaagdiepte. Dankzij een laserstraal die de snijlijn projecteert, kan je zeer nauwkeurig zagen in planken en plaatmateriaal. Voor een cirkelzaag van hoge kwaliteit ga je naar Hubo. 

Handige cirkelzaag met geleiderail

Een cirkelzaag die is uitgerust met een geleiderail maakt parallel zagen erg gemakkelijk. Met een zijgeleider kan je perfect evenwijdig langs een rand zagen. Dit is ideaal als je van bijvoorbeeld een meubelpaneel, een vensterbank of aanrechtblad de juiste breedte wilt afzagen. Door het zaagblad te wisselen maak je de cirkelzaag geschikt voor de bewerking van verschillende materialen, zoals hout of tegels. Om overtollig stof af te voeren, kan je het apparaat bovendien aansluiten op een stofzuiger. Hubo levert onder meer cirkelzagen met een accu. 

Handzame mini cirkelzaag

Zoek je een handzame cirkelzaag? Kies dan voor een mini cirkelzaag. Dit compacte apparaat is met één hand te bedienen. Als je in kleinere stukken materiaal wilt zagen is dat erg handig. Je hebt dan namelijk de andere hand vrij om bijvoorbeeld een stukje plint goed vast te pakken. Ook bij lastige klussen met moeilijk bereikbare plekken is een mini cirkelzaag een uitkomst. Bij Hubo verkopen we voordelige cirkelzagen van diverse topmerken en we voorzien je graag van advies bij het maken van je keuze.