Laser- & meetgereedschap

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 130 producten
Hubo staat voor je klaar!

Meten is weten met laser meetgereedschap

Voor je aan een klus begint, meet je eerst de ruimte op. Zo weet je hoeveel hout je nodig hebt bijvoorbeeld. Maar ook welke rails je nodig hebt voor de gordijnen, hoe groot een kast wordt, hoeveel stof er nodig is voor het stofferen van een stoel en meer. Meten is weten, wat de klus ook is. En met laser meetgereedschap meet je alles met gemak.

Meetgereedschap voor iedere klus

Iedere klus vraagt om ander meetgereedschap. Een uitvouwbare houten duimstok of rolbandmaat is genoeg voor kleine meetklussen en het snel nameten van je werk. Met een profielaftaster meet je met gemak die rare hoekjes op van de vloer. Voor grotere klussen is lasergereedschap heel handig. Dit elektrisch meetgereedschap meet nauwkeurig de afstand door middel van de laser. Op het display zie je de afstand. Handig bij het meten van de lengte van de tuin voor een schutting bijvoorbeeld. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van meetgereedschap. Naast laser meetgereedschap voor afstanden, is dit er ook voor het meten van de temperatuur of het vochtgehalte in een ruimte. En vergeet de waterpas niet om te meten of je klus wel helemaal recht staat. Er is genoeg te vinden op het gebied van meetgereedschap.

Hubo helpt met lasergereedschap

Hulp nodig? Hubo helpt met het uitzoeken van elektrisch meetgereedschap. Zo vind je met gemak de beste meetapparatuur voor je klus. Of het nu om een digitale multimeter gaat of juist om een makkelijk mee te nemen rolbandmaat, Hubo heeft het.