Kasten op maat

 • 1 -5 van 5 producten
 • Kasten op maat voor iedere kamer

  Kasten zijn heel fijn om kleding, speelgoed, boeken en andere spullen in op te bergen. In iedere kamer plaats je daarom een of meerdere kasten. Voor sommige plekken heb je echt een kast op maat nodig. Gewoon omdat dat loze muurtje net te klein is voor een standaardkast. Of omdat je onder de trap een kast wil die perfect aansluit onder de treden. Daarom maak je zelf kasten op maat.

  Verschillende kasten op maat

  Kasten op maat zijn, zoals het woord al zegt, geheel op maat gemaakt. Het is daarom belangrijk om de ruimte waar de kast komt, goed af te meten. Hou hierbij rekening met de dikte van de meubelplaten, zodat je kast perfect wordt.

  Meubelplaten zijn er in verschillende kleuren, zodat er altijd meubelpanelen zijn die perfect passen bij de rest van je interieur. Wit, eiken, grenen of zwart marmer bijvoorbeeld. De meubelpanelen hebben verschillende formaten. Is een meubelpaneel toch te lang? Dan zaag je deze gemakkelijk op maat. 
  Om de afgezaagde planken mooi af te werken, gebruik je zelfklevend kantband. Dit geeft een nette uitstraling aan de meubelplaat.

  Voor het maken van kasten op maat heb je natuurlijk ook schroeven, een boormachine, deuvels, verbindingsplaatjes en meer nodig. En uiteraard een goed meetlint, waarmee je snel en gemakkelijk de maat voor de kast opmeet.

  Hubo helpt met kasten op maat

  Hulp nodig? Hubo helpt met het uitzoeken van de meubelplaten en natuurlijk het gereedschap om de kast in elkaar te zetten.