Hand tuingereedschap

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 236 producten
Trampoline ingraven?

Tuingereedschap voor een mooie tuin

Van een tuin bij je huis kan je echt genieten. Een prachtig gazon, fleurige bloemen, weelderige struiken en dergelijke, zorgen dat je je helemaal thuis voelt. Goed onderhoud is echter onontbeerlijk voor het behoud van een mooie tuin. Doe je er niks aan, dan wordt het een wildernis. Met het juiste tuingereedschap geef je planten, bomen en struiken de nodige verzorging of leg je een compleet nieuwe tuin aan. 

Vele soorten professioneel tuingereedschap

Er zijn vele soorten handgereedschap voor het onderhoud van de tuin verkrijgbaar. Zo zijn er speciale tools voor het bewerken van de grond. Het omspitten van tuinaarde of het graven van gaten voor het planten van bloembollen gaat immers het beste met een goede schep. Ook is er speciaal tuingereedschap voor het snoeien van bomen, heggen en struikgewas. Denk hierbij aan een takkenschaar, een tuinmes of een beugelzaag. Verder zijn er diverse producten verkrijgbaar voor het maaien van gras, zoals een grasschaar en een graskantsteker. Bij allerlei tuinklusjes komt bijvoorbeeld ook een fijne kruiwagen goed van pas. Hierin vervoer je gemakkelijk zand, tuinmest, snoeiafval enzovoort. 

Tuingereedschap kopen bij Hubo

Hubo verkoopt een breed assortiment handgereedschap voor het werken in de tuin. Je kan rekenen op betaalbare producten van een hoge kwaliteit. Naast de hierboven genoemde categorieën vind je tevens overige tuinbenodigdheden in ons aanbod, zoals tuinnetten, binddraad of een kniekussen. Ons assortiment is kortom zeer compleet. Bij Hubo is het ook mogelijk tuingereedschap online te kopen. Dit werkt eenvoudig, veilig en snel.