Purschuim

  • 1 -11 van 11 producten
Hubo staat voor je klaar!

Purschuim kopen doe je online bij Hubo.

Purschuim is ideaal voor het dichten van kieren en naden. Handig om bijvoorbeeld doorvoer-openingen van buizen en pijpen in de muur te dichten. Doordat het schuim sterk uitzet, worden alle kieren en naden opgevuld. De meeste merken purschuim hebben een droogtijd van één uur. Hierna kun je het overtollige schuim gemakkelijk met een breekmesje wegsnijden. Purschuim koop je voor kleine klussen in handige spuitbussen eenvoudig en snel bij Hubo online. Tip van Hubo: wanneer je de ondergrond licht bevochtigt, hardt het schuim sneller volledig uit.

Verschillende soorten purschuim.

Het schuim is over het algemeen niet waterafstotend, maar er is ook waterdichte purschuim verkrijgbaar. De waterdichte purschuim is ideaal om bijvoorbeeld optrekkend vocht te voorkomen. Voor het aanbrengen in kruipruimtes is echter speciale apparatuur nodig en dit laat je het beste aan een vakman over. De ingesloten gasbellen in het uitgeharde schuim maken het ook een ideaal materiaal voor warmte-isolatie. Dit isolatie purschuim wordt veel in constructies toegepast. Bij Hubo kun je ook terecht voor speciale brandwerende purschuim. Dit schuim wordt gebruikt in de naden tussen muren of tussen deurpost en muur.

Welke purschuim moet ik kopen? Vraag het Hubo!

Wil jij de woning beter isoleren of wil je kieren en gaten dichten met purschuim? Heb je daarvoor isolatie purschuim nodig of juist brandwerende purschuim? Bij twijfel en voor een vakkundig advies vraag je het aan ons vakteam. Zo weet je zeker dat je de juiste purschuim koopt. Voor de creatieve geesten: je kunt ook zitmeubels van purschuim maken.