Douchegordijnen

Filter producten

Prijs
1-16 van 26 producten

Toiletbrillen: comfortabel en functioneel

Een goede toiletbril zorgt voor een comfortabele zit op het toilet. Je kan je wc er daarnaast een geheel eigen ‘look’ mee geven. Het kleinste kamertje wordt zo een plek waar het die paar minuten goed vertoeven is. De toiletzittingen in het assortiment van Hubo zijn gemakkelijk te bevestigen en verkrijgbaar in vele functionele uitvoeringen. 

Een goede wc-bril uitkiezen

Bij de aanschaf van een nieuwe wc-bril is het van belang dat deze goed op de toiletpot past. Gelukkig hebben de meeste closetpotten een universele maat, dus met een toiletzitting uit onze collectie zit je bijna altijd goed. Verder is het fijn als de toiletbril eenvoudig te monteren en te reinigen is. Ook de werking van het scharnier is een punt van aandacht. Wil je bijvoorbeeld een wc-bril waarvan zowel de bril als het deksel geruisloos en zacht dichtvallen? Kies dan voor een wc bril met softclose. Zo’n toiletbril voorkomt beschadigingen aan de pot en zorgt voor rust in je huis. Heb je een gezin met kleine kinderen? Dan is een wc bril met verkleiner een echte aanrader. Dit soort bril heeft een extra zitting met een kleinere opening. 

Een fijne toiletzitting kopen bij Hubo

In de winkels van Hubo vind je een uitgebreide collectie toiletbrillen. Wil je een wc-bril kopen van hout, kunststof of mdf? Kijk dan rond in ons aanbod en zoek een trendy model uit, bijvoorbeeld in wit, zwart of grijs. De toiletzittingen bieden comfort, passen op iedere universele closetpot en zijn goed bestand tegen vocht.