Novus®, de stille design plisséhordeur

De Novus plisséhordeur is de lichtst bedienbare deurhor die er te krijgen is. Alle harde bijgeluiden zijn daarmee verleden tijd. De ondergeleider is slechts 5 mm hoog en de geïntegreerde greeplijst zorgt dat het openen en sluiten van de deur makkelijk gaat en er ook nog eens mooi uitziet: zonder lelijke, losse plastic handgrepen.

Vraag een offerte aan
novus plisséhordeur

De materialen van de Novus plisséhordeur zijn weerbestendig en de kunststof onderdelen passen bij de kleur van de aluminium profielen. Wanneer je de plisséhordeur opent wordt het gaas netjes opgeborgen in de cassette waardoor het heftige weeromstandigheden goed doorstaat.

Tot 2 meter uit 1 stuk én breder

Heb je een grote deuropening? De Novus plisséhordeur maak je uit één stuk tot 2 meter breed. Bij bredere deuren koppel je twee stukken aan elkaar. Zo verdubbel je maximale breedte. Aan twee kanten een plisséhordeur, bijvoorbeeld bij een dubbele deur of schuifpui, kan ook: dan maken we een bovenlijst en een onderlijst uit één stuk waarbij de deur sluit in het midden.

novus plisséhordeur
novus plisséhordeur

Kies de kleur die past bij jouw kozijn

De Novus plisséhordeur leveren we standaard in Pvc gecoat gaas in antraciet of grijs. Het profiel van de hordeur is standaard leverbaar in wit, créme, antraciet en zwart. Heb je liever een andere RAL kleur? Vraag naar de Hubo bij jou in de buurt naar alle mogelijkheden.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan