Schroten

Schroten wandbekleding

Ben jij toe aan een andere uitstraling op de wanden van jouw kamer? Kies dan voor schroten en geef hiermee jouw interieur een compleet nieuwe look. Houten schrootjes kennen namelijk ontzettend veel mogelijkheden qua afwerking. Het aanbod van Hubo bestaat uit diverse soorten schroten. 

Je wanden bekleden met schrootjes

Het aanbrengen van houten schroten op een muur is heel eenvoudig. Je bevestigt eerst een raamwerk van vuren balken op de wand en daarop maak je de schrootjes vast. Doordat de planken een sponning hebben, passen ze heel mooi in elkaar en zijn ze gemakkelijk te verwerken. De vernageling zal onzichtbaar zijn. Ook kan je met schrootjes een plafond bekleden. Het hout is helemaal in jouw eigen stijl af te werken, bijvoorbeeld met beits of lak. Kies hiervoor een kleur die mooi aansluit op de rest van je interieur. Of werk ze bijvoorbeeld af met een transparante lak voor een natuurlijk karakter. De houten schroten in het assortiment van Hubo zijn gemaakt van massief hout. Ze zijn geluid- en warmte-isolerend. 

Voordelige houten schroten kopen

Schroten van hout zijn een echt kwaliteitsproduct. De panelen zijn ideaal voor het betimmeren van wanden binnenshuis. Je zult van deze prachtige wandbekleding jarenlang plezier hebben. In de winkel van Hubo kan je schrootjes in een verpakking met meerdere exemplaren kopen, bijvoorbeeld tien stuks. Je kan kiezen uit meerdere houtsoorten en uitvoeringen. Wil je meer weten over schrootjes en de mogelijkheden? Vraag onze medewerkers gerust om informatie en advies, want ze helpen je graag op weg.