Wielen

  • 1 -23 van 33 producten
Hubo staat voor je klaar!

Meubelwielen: voor een snelle en vakkundige verplaatsing van meubels

Wil je je meubels gemakkelijk en snel kunnen verplaatsen? Het helpt om meubelwielen onderaan een meubelstuk te monteren. Je bevestigt ze bijvoorbeeld onder kasten, bureaus, stoelen en andere meubels. Vooral bij logge meubelstukken is dit een interessante optie. Het scheelt je heel wat sjouwwerk en dus voorkom je ook de nodige rug- en nekklachten. Ga daarom op zoek naar een meubelwiel dat voldoende draagkracht heeft om je meubel te dragen. In onze winkel kies je uit een gevarieerde meubelbeslag collectie.

Waarom je meubelwieltjes aanschaft

Meubelwieltjes brengen allerlei voordelen met zich mee. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om ruimtes in huis of op kantoor flexibeler in te richten. Handig als je niet content bent met je huidige interieur. Bovendien voorkomt een meubelwiel ook beschadiging aan een houten of pvc vloer. Wil je voorkomen dat een meubelstuk wegrijdt? Ga dan voor een meubelwiel met rem. Advies nodig bij je aankoop van wieltjes voor een meubel? Laat je adviseren door een van onze experts.

Wieltjes voor je meubel nodig? Hubo helpt!

Een meubelwiel met rem kopen of een ander soort meubelwiel nodig? Neem je tijd en ga in onze winkel op zoek naar een geschikt exemplaar. Meubelwieltjes zijn er in allerlei soorten, dus hebben we ook voor jouw meubelstuk een passende oplossing. 

Hulp nodig bij de montage van meubelwielen? Ons vakteam staat voor je klaar en biedt te allen tijde uitkomst.