Plintaccessoires

Overzetplinten: creatieve oplossing voor oude plinten

Ben je aan het verbouwen en renoveren? Dan komen overzetplinten beslist van pas. Het is de ideale oplossing wanneer het niet lukt om oude plinten te verwijderen. Je wilt nu eenmaal niet je vloer of wanden beschadigen en dus ga je op zoek naar een creatieve oplossing. Dan is de keuze voor hoge overzetplinten of een MDF overzetplint al snel gemaakt. Wij hebben ze in ons assortiment en daarom helpen we je met plezier aan een stijlvol en netjes afgewerkt interieur.

Waarom een overzetplint en welke kies je?

Een overzetplint is gemakkelijk over een oude plint te plaatsen. Naast hoge overzetplinten hebben we ook andere soorten overzetplinten in de aanbieding. Wil je een neutrale plint langs de vloer? Ga dan voor een overzetplint in het wit. Een holle overzetplint heeft het uiterlijk van een gewone plint, maar beschikt over een handige uitsparing. Op die manier is een oude plint eenvoudig weg te werken achter een holle overzetplint. 

Overzetplinten kopen bij Hubo

Of je nu op zoek bent naar een MDF overzetplint of een overzetplint in het wit, wij hebben ook voor jouw vloer de juiste oplossing. Daarnaast kan je altijd rekenen op een deskundig advies van een van onze medewerkers. 

Ga je een overzetplint plaatsen, lukt dit je niet alleen en heb je hulp nodig? Ons vakteam staat klaar voor een gegarandeerd resultaat. Schroom daarom niet om ons in te schakelen voor jouw plintklus.