Bezems

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 31 producten
Hubo staat voor je klaar!

De juiste bezem voor elke klus

Je wilt een bezem kopen? Zoek je vooral een onkruidbezem, een straatbezem, een harde bezem of juiste een zachte bezem? Bezems zijn er in allerlei soorten en maten. Waar wil je de bezem voornamelijk voor gaan gebruiken? Voor buiten of binnen? Veel bezems zijn geschikt voor allerlei klussen. Je verwijdert er bijvoorbeeld betonresten, grof vuil en bouwafval mee. Ook kun je met een harde bezem sneeuw en water wegvegen. Let bij het kopen van een straatbezem op de diameter. Deze bepaalt voor een groot gedeelte hoe snel je klaar bent met je veegklus. 

Onkruidbezem voor verwijderen van natte bladeren en onkruid

Een onkruidbezem is ideaal als je te maken hebt met veel groene aanslag op je tuintegels. Is dat bij jou het geval, dan liggen er waarschijnlijk ook vaak natte bladeren in je tuin. Wil je een bezem kopen om dit vuil te verwijderen, dan is een onkruidbezem heel geschikt. Deze is voorzien van kunststof haren en gegolfd verzinkt staaldraad. Dit maakt de bezem ideaal voor het verwijderen van groene aanslag, onkruid, mos en natte bladeren. Omdat deze bezem stalen draden heeft, moet je hem nooit rechtop wegzetten na je klus. Rust de bezem namelijk op de haren, dan gaan deze krom staan. Hang hem dus op of zet hem op de steel. Zoek je voornamelijk een bezem voor gladde ondergronden, neem dan een zachte bezem. 

Hubo helpt: de juiste bezem voor jouw klus

Hulp nodig? Bij Hubo vind je diverse bezems van goede kwaliteit. We helpen je met professioneel advies en maatwerk. Vraag ons vakteam om raad als je vragen hebt over de juiste bezem.