Inbouwspots

Filter en sortering

Inclusief lichtbron(nen)
Geschikt voor vochtige ruimtes
 • 1 -23 van 116 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Inbouwspots: fraaie wand- of plafondverlichting

  Spotjes in het plafond of in de wand vormen prachtige lichtpunten in woonkamers, keukens en badkamers. Ook in slaapkamers kunnen plafondspots erg mooi en praktisch zijn. Een groot voordeel van inbouwspotjes ten opzichte van opbouwspots is dat de kabels en behuizing helemaal uit het zicht zijn weg te werken. Het assortiment spotjes van Hubo bestaat uit diverse stijlvolle uitvoeringen die laag geprijsd zijn.

  Creëer sfeervol licht in je woonkamer met inbouwspotjes

  Met inbouwspots geef je iedere ruimte in je huis een geheel eigen sfeerverlichting. Deze binnenverlichting vormt een prachtig geheel met een muur of plafond. Je hoeft ze bovendien vrijwel nooit af te stoffen. Wil je flexibiliteit qua lichtsterkte? Kies dan voor dimbare spotjes. Inbouwspots met led lampjes hebben een laag wattage en gebruiken weinig stroom. In het aanbod van Hubo vind je plafondspots in verschillende kleuren, materialen en maten. Van bepaalde uitvoeringen zijn de lampen bovendien richtbaar. Hiermee kun je variëren met een andere lichtval. Laat een of meer spotjes bijvoorbeeld op een kunstwerk aan de wand schijnen.

  Het inbouwen van plafondspots

  Voor het monteren van inbouwspotjes in de meeste bestaande woningen heb je een (gedeeltelijk) verlaagd plafond of koof nodig, zodat er voldoende ruimte is om de behuizing en bekabeling netjes weg te werken. Is je huis nog niet gebouwd? Dan is het mogelijk om bij de bouw al rekening te houden met de plaatsing van inbouwspots met led verlichting. Wil je eens iets heel anders? Misschien is het dan een idee om de spotjes in de vloer aan te brengen.