Voegmiddelen

  • 1 -23 van 29 producten
Hubo staat voor je klaar!

De juiste voegmiddelen maken je werk perfect

Als je vloertegels of wandtegels hebt geplaatst, dan wil je ook dat die perfect gevoegd worden. Of heb je op je oprit of terras tuintegels gelegd en wil je de voegen perfect opvullen? Kies dan een van de voegmiddelen uit onze webshop. Bekijk goed de specificaties van elk voegmiddel. We hebben onder meer badkamer voegsel, tegel voegmiddel en ook voegzand. Hulp nodig? Hubo helpt.

Ons voegmiddel maakt je project helemaal perfect

Zoek jij voegsel voor tegels, bijvoorbeeld badkamer voegsel of voegsel voor vloertegels? Dan bepaal je, in functie van de kleur van je tegels ook de kleur van het tegel voegmiddel. Een voegmiddel in zwart geeft namelijk aan het geheel een totaal andere look dan voegmiddel in lichtgrijs of voegmiddel in wit. Ons vakteam helpt jou in je keuze zodat jij precies dat resultaat behaalt dat jij voor ogen hebt.

Tegels voegen doe je makkelijk zelf

Voegsel voor tegels aanbrengen is helemaal niet moeilijk. Je kunt het perfect zelf. Je mengt het voegmiddel met water, zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing. In onze webshop vind je diverse voegspijkers waarmee je het voegmiddel mooi egaal aanbrengt. Voegzand strooi je tussen de tegels en je veegt het met een borstel tussen de tegels. Je laat even rusten en voegt later nog zand bij indien nodig. Kies uit onze verschillende types: voegmiddel zwart, voegmiddel lichtgrijs of voegmiddel wit. Of zoek je speciaal badkamervoegsel dat waterdicht is? Je bestelt het gewoon online bij Hubo.