Kinder tuingereedschap

Wie maak jij blij met kindertuingereedschap?

Je tuiniert zelf graag? Het bezig zijn met aarde, bloemen en planten geeft veel mensen ontspanning. Heb je een zoon of dochter, dan is de kans groot dat je kleine het liefst om je heen scharrelt. Alles wat papa en mama doet, is ook voor peuters en kleuters zeer interessant. Het liefst willen ze helpen. Natuurlijk wil een jongen of meisje in dit geval eigen gereedschap om lekker mee in de tuin te werken. Kindertuingereedschap is veilig om aan kinderen te geven, anders dan het gereedschap dat je zelf als volwassene gebruikt. Soms is dat scherp en in veel gevallen ook veel te zwaar voor kleine kinderhandjes. 

Een compleet setje kindertuingereedschap

Geef je je kind of kleinkind kindertuingereedschap, dan wil je natuurlijk dat dit compleet is. Een schep en een hark mogen om te beginnen niet ontbreken. Hoe kan de kleine anders helpen met het graven van een kuil of gat voor planten? De grond netjes aanharken is ook een fantastische bezigheid voor peuters, kleuters en iets oudere kinderen. Ze hebben dan meteen profijt van hun werk. Ook een gieter valt ongetwijfeld in de smaak. 

Hubo helpt: het juiste kindertuingereedschap voor jouw kind

Hulp nodig? Bij Hubo vind je kindertuingereedschap van goede kwaliteit. Heb je een vraag over dit tuingereedschap voor kinderen? Ons vakteam staat voor je klaar.