Meststoffen & voeding

  • 1 -23 van 39 producten
Hubo staat voor je klaar!

Meststoffen: bevorder de groei van je tuinplanten

Door je tuin in het voorjaar te bemesten, zorg je voor een mooie groei en bloei van je bloemen en planten. Mest bevat voedingsstoffen die essentieel zijn voor een goed groeiproces. Er zijn bij Hubo verschillende soorten meststoffen verkrijgbaar, zoals organische mest en gazonmest. Veel planten hebben namelijk een specifiek mengsel van mineralen nodig. 

Goede tuinmest en gazonmest voor een groene tuin

In mest zitten belangrijke voedingsstoffen voor planten, zoals kalium, stikstof, calcium, magnesium en fosfor. Deze mineralen zorgen voor een mooie kleur en sterke stengels, bloemen, bladeren en wortels. De juiste hoeveelheid mest die nodig is, staat aangegeven op de verpakking. Tuinmest is een universele kunstmest die geschikt is voor gebruik in de gehele tuin. Voor je grasmat is er speciale gazonmest te koop. Daarnaast verkoopt Hubo specifieke bemesting voor onder meer rozen, hagen, moestuinen en potplanten. Verder zit er ook organische mest in het assortiment. Dit is mest van dierlijke of plantaardige oorsprong. Koemest is hier een voorbeeld van.

Voordelige mest kopen bij Hubo

Betaalbare meststoffen van hoge kwaliteit vind je bij Hubo, online en in de winkel bij jou in de buurt. Het is dus altijd mogelijk om even snel mest te kopen. In ons aanbod zitten meststoffen in verschillende vormen, zoals mestkorrels en vloeibare plantenvoeding. Je tuin zal er gegarandeerd van opfleuren. Twijfel je over de soort mest die het beste is voor jouw tuin? Onze medewerkers informeren je graag over de samenstelling en toepassing van de diverse meststoffen.