Toiletten

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 80 producten
Hubo staat voor je klaar!

Het beste keramisch sanitair, gewoon bij Hubo

Ben je druk bezig met de inrichting van je nieuwe huis of ben je druk bezig met de verbouwing van de badkamer? Grote kans dat je dan ook op zoek bent naar nieuw sanitair van keramiek. Bij Hubo hebben we alles wat je je maar kunt bedenken op het gebied van keramieken sanitair. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie nieuwe fonteinset voor in het toilet?

Wastafels

Een nieuwe wastafel is natuurlijk altijd even spannend. De nieuwe wastafel moet natuurlijk wel gewoon binnen je inrichting passen en het is belangrijk dat de nieuwe wastafel aan je wensen voldoet. Bij Hubo bieden we wastafels aan in verschillende vormen en maten, maar ook met verschillende onderdelen. De ene wastafel is al helemaal compleet inclusief ophang- en watersysteem. De andere zul je daadwerkelijk helemaal zelf in elkaar moeten zetten en ophangen aan de muur. Of het nu gaat om grote wastafels voor in de badkamer of kleine fonteintjes voor in het toilet. Bij Hubo is er altijd iets te vinden wat bij jouw stijl past.

Toiletten en waterreservoirs

Een nieuwe toiletpot kan natuurlijk geen kwaad, eens in de zoveel tijd. Deze toiletpotten zijn dan ook opgenomen in ons assortiment om er voor te zorgen dat je helemaal naar wens geholpen kunt worden door ons. Naast de standaard toiletpot bieden wij ook verschillende soorten waterreservoirs aan voor inbouw, welke je kunt aansluiten op een zwevend toilet.