Las- & inbouwdozen

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 54 producten
Hubo staat voor je klaar!

Las- en inbouwdozen bij Hubo online

Ben je het huis aan het verbouwen? Check dan goed of je overal genoeg elektriciteitsaansluitingen hebt, zodat het gehannes met verlengsnoeren niet meer nodig is. Leg gewoon een paar extra stopcontacten of lichtpunten aan. Voordat je met de klus begint bestel je snel en eenvoudig de lasdozen online in de Hubo webshop. Inbouw of opbouw, een lasdoos voor buiten of binnen, je hebt de keuze uit een groot assortiment. Ze worden netjes bij je thuis afgeleverd, zodat jij je werkzaamheden niet hoeft te onderbreken. 

Verschillende typen lasdozen

Er is een inbouwdoos voor gebruik buitenshuis: de waterdichte lasdoos. Wanneer de lasdoos in de muur wordt geplaatst, spreek je over een inbouwdoos voor elektra. Er zijn voor holle muren, zoals een dry wall of een gipsen wandje, speciale inbouwdozen beschikbaar. Een centrale doos wordt gebruikt voor het aansluiten van de elektriciteitsbuizen van eenzelfde groep. Een universele lasdoos beschikt over meerdere openingen voor het invoeren van elektriciteitsbuizen met verschillende maten. 

Wat is de juiste lasdoos? Hubo helpt!

Welke inbouwdoos voor elektra je nodig hebt is afhankelijk van de installatie en de plek waar je de lasdoos plaatst. Voor plaatsing buitenshuis, bijvoorbeeld op balkon of terras gebruik je een lasdoos voor buiten, een waterdichte lasdoos. Kom je er niet uit of heb je twijfels over welke inbouwdoos het beste is voor jouw toepassing? Vraag het dan gerust aan het Hubo vakteam. Zij kunnen je met een vakkundig advies helpen de juiste lasdozen te kopen.