Stoomreinigers

Stoomreinigers

Wist je dat stoomreinigers ervoor zorgen dat tot 99,99% van de bacteriën die je in huis vindt, gedood worden? En dat door alleen maar hete stoom te gebruiken, in plaats van chemische schoonmaakmiddelen die ook nog een schadelijk zijn voor het milieu. Wil je dat je huis echt hygiënisch schoon wordt? Dan raden wij aan om een stoomreiniger te kopen. Alles wat je nodig hebt is water en een stopcontact. Met stoomreinigers maak je op een grondige manier vervuilde oppervlakken schoon. En bij Hubo ben je op het juiste adres voor verschillende soorten stoomreinigers. 

Van handstoomreiniger tot stoomreiniger voor de vloer

Bij Hubo hebben we verschillende soorten stoomreinigers in ons assortiment. Waar je de standaard stoomreiniger net als een stofzuiger achter je aan trekt voor het reinigen van de vloer, is de handstoomreiniger een lichter en handiger apparaat voor de snelle schoonmaakklusjes in kleine hoekjes en randjes. Maar zowel de stoomreiniger voor de vloer als de handstoomreiniger zijn ook perfect om te gebruiken als stoomreiniger voor de bank. Stoom dringt diep door in de vezels van je stoffen bank, waardoor hardnekkige vlekken verwijderd worden en de bank grondig gereinigd wordt. 

Hubo voor advies

Wil je graag een stoomreiniger kopen, maar weet je niet zo goed welke? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt. Wij laten je graag kennismaken met de mogelijkheden van de diverse stoomreinigers en gaan met jou in gesprek of je de stoomreiniger voor de vloer, de bank of moeilijk bereikbare plekken nodig hebt. Hubo helpt!