Groot - vaste maat

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 67 producten
Thuis laten bezorgen?

Hout in grote vaste maten

Wanneer je op zoek bent naar grote houten platen ben je bij Hubo zeker aan het juiste adres. In ons ruime assortiment met tal van artikelen op het gebied van klussen, hebben we ook tal van platen opgenomen. Dankzij deze grote platen kun je direct een groot gedeelte van je klus afhandelen. Daarnaast zijn grote platen natuurlijk ook in kleinere stukjes te zagen. Verder is het natuurlijk wel van belang om van te voren goed te bedenken wat voor gereedschappen je nodig gaat hebben voor het bevestigen van of het wijzigen van de afmetingen van het plaatmateriaal. Ook hiervoor hebben wij natuurlijk tal van oplossingen in ons assortiment opgenomen.

Multiplex, betonplex of MDF

Het maakt eigenlijk niet uit wat je zoekt op het gebied van plaatmateriaal van hout. In het ruime assortiment van Hubo is werkelijk van alles te vinden, van multiplex platen, tot MDF en betonplex platen. Daarnaast zijn alle materialen die in onze winkels en op onze website te vinden zijn, meestal direct op voorraad. Zo hoef je niet lang te wachten op je plaatmateriaal, waardoor je snel weer verder kunt met je klus. Tevens zijn de artikelen allemaal door ons getest en gecheckt, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat al het plaatmateriaal in ons assortiment van hoge kwaliteit is.

Gemakkelijk online bestellen

Uiteraard ben je welkom in onze winkels om de grote vaste maat platen van hout op te halen. Ook is het mogelijk om online te bestellen en deze thuis te laten bezorgen.