Tuindeuren

  • 1 -16 van 16 producten
Hubo staat voor je klaar!

Tuindeuren

Bij het kopen van een tuindeur is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren: de afmeting van de deur, het materiaal waarvan de tuindeur gemaakt is en de draairichting van de deur. Daarnaast zijn de plaats waar de tuindeur moet komen en het maximale budget wat je hiervoor over hebt ook van belang. Bij Hubo ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten tuindeuren. Hierdoor vind je bij ons altijd de perfecte tuindeuren. 

Verschillende soorten houten tuindeuren 

Wanneer je een tuindeur wilt kopen, heb je bij Hubo de keuze uit verschillende soorten houten tuindeuren. We hebben tuindeuren van naaldhout, van vurenhout of van hardhout. Een tuindeur van naaldhout of vurenhout is vaak goedkoper dan een tuindeur van hardhout. Maar daar staat tegenover dat tuindeuren van hardhout veel duurzamer zijn en dus een stuk langer meegaan. 

Wij geven je advies

Of je nu op zoek bent naar een tuindeur om je tuin af te sluiten of tuindeuren voor in bijvoorbeeld een tuinkamer of een schuur: wij adviseren je graag. Wil je je tuindeur bij ons kopen? Plaats je bestelling dan eenvoudig online of kom naar een Hubo bij jou in de buurt. Indien gewenst kunnen wij de deur bij je opmeten en afhangen.