Buitendeuren

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 336 producten
Zelf je deur samenstellen

Buitendeuren: alle soorten en maten

Mooie buitendeuren voegen een geheel eigen uitstraling toe aan je huis. Een nette voordeur kan een ware blikvanger zijn. Met een praktische achterdeur creëer je een vriendelijke entree voor iedereen in je gezin. Je achterom beveilig je door een speciale tuindeur. Buitendeuren zijn in vele uitvoeringen en afmetingen bij Hubo verkrijgbaar. Stel bij ons je eigen buitendeur samen en kies uit verschillende soorten glas, tochtwering en buitendeurbeslag.

Houten buitendeur: diverse materialen 

Meestal zijn buitendeuren van hout gemaakt. Het kan gaan om hardhout, multiplex of vurenhout. Merbau is een voorbeeld van een hardhoutsoort die veel voorkomt bij buitendeuren. Deze houtsoort neemt bijna geen vocht op en blijft dus lang mooi. Dit is echt ideaal voor elk type buitendeur. Om de kosten te drukken zie je ook de toepassing van multiplex, met name in voordeuren met weinig glas. Houten buitendeuren zijn in vele stijlen en kleuren leverbaar, van klassiek tot modern.

Goedkope buitendeuren van goede kwaliteit

Wil je een buitendeur kopen die betaalbaar is en van een goede kwaliteit? Kom dan gauw kijken bij Hubo, want bij ons vind je een ruim assortiment voordelige buitendeuren van topkwaliteit. Kies voor een standaard buitendeur of maatwerk. Ga je bijvoorbeeld voor een groot venster of meerdere kleine? Kies je voor mat glas of transparant glas? De deuren worden meestal geleverd met een laag grondverf. Zelf afschilderen en monteren is zeer eenvoudig. We kunnen de buitendeuren ook compleet met beslag en al leveren. Tevens is afhangen en schilderen mogelijk.