The only way is up - Laat je trap bekleden door onze vakmensen

Stofferen of renoveren? Wat je ook kiest, van een nieuwe trap knapt je hele huis op. Wel een flinke uitdaging, zelfs voor ervaren klussers. Ons advies: lees voor je begint wat onze experts zeggen over het bekleden van je trap en traprenovatie. En bekijk het filmpje over onze aanpak. Nog beter: informeer gewoon direct bij ons naar de kosten van het professioneel laten bekleden van je trap.

Vraag een offerte aan
Trap bekleden

Stofferen of renoveren: bij ons is je trap in de beste handen

Geen tijd, geen zin, geen geduld: elke reden is een geldige reden om je trap door een expert te laten bekleden. Stofferen of renoveren door je eigen Hubo vakman scheelt tijd en loont alleen al door de gegarandeerde kwaliteit van materiaal en afwerking.

Je trap laten bekleden door Hubo in 8 snelle stappen

 • Breng een bezoekje aan de vestiging in jouw buurt, dan gaan we er samen voor zitten. Dat kan altijd zonder afspraak. Koffie?
   
 • Vertel ons alles over je trap nu (soort, staat, gebruik) en je gedroomde resultaat: welke bekleding denk je? Stofferen of renoveren met overzettredes? En in welke stijl, met welke afwerking? Ga je voor blikvanger of subtiel?
   
 • Aan de hand van gerichte vragen maken we je wensen- en eisenplaatje compleet en geven we je tips en advies over materiaal, aanpak en uitstraling binnen jouw budget.
   
 • Je krijgt van ons een offerte, met daarin alle kosten voor het laten bekleden van je trap, inclusief eventuele extra’s als leuningen, led-verlichting of anti-slipstrips.
   
 • Jij maakt een vreugdesprongetje en geeft je akkoord.
   
 • Wij komen zo snel mogelijk de trap bij je thuis inmeten. En natuurlijk zorgen we dat het benodigde materiaal zo snel mogelijk in huis is.
   
 • Voor je het weet, staan we bij jou thuis te snijden, zagen, lijmen en nieten – wat er ook maar voor nodig is om jouw droomtrap te realiseren: wij zorgen dat alles er piekfijn uitziet bij vertrek.
   
 • Jouw stappenteller slaat op hol van de vele keren dat je uit pure blijdschap je nieuwe trap op- en afrent.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan