Grastrimmers

 • 1 -10 van 10 producten
 • Grastrimmers: voor de moeilijk bereikbare hoekjes en randjes

  Maai je iedere week het gazon, maar loop je iedere keer aan tegen moeilijk bereikbare hoekjes en randjes? Met een grastrimmer of kantenmaaier maai je alles waar je met een gewone grasmaaier niet bij kan. Zelfs de lastige stukken bij je vijver! De graskantenmaaier is er in verschillende soorten. Kies uit een maaier met accu, draad of op benzine. Doe inspiratie op bij ons aanbod grastrimmers en maak je keuze.

  Hoe gebruik je een graskantenmaaier?

  Met een grastrimmer of graskantenmaaier zet je eenvoudig de puntjes op de i. Je gazon ligt er na gebruik weer strak bij. Kies uit verschillende merken en lees na aankoop altijd eerst de gebruiksaanwijzing door. Alleen op die manier weet je zeker dat je het apparaat goed gebruikt. Uiteraard kan je ook altijd om advies vragen aan een van onze medewerkers. Heb je alleen een grastrimmer accu nodig? Die tref je eveneens aan in onze winkel. Naast een grastrimmer koop je bij ons ook een onkruid trimmer.

  Grastrimmer kopen? Hubo helpt!

  Wil je voordelig een kantenmaaier of onkruid trimmer aanschaffen? Of is je grastrimmer accu aan vervanging toe en heb je een nieuwe accu nodig? Maak het jezelf gemakkelijk en selecteer wat je nodig hebt in onze winkel. 

  Hulp nodig bij het gebruik van een grasmaaier? Ons vakteam staat altijd klaar met tips hoe je een kantenmaaier het beste kan gebruiken.