Bewatering

Filter en sortering

Vorstbestendig
Prijs
  • 1 -23 van 205 producten
Hubo staat voor je klaar!

Bewatering plaatsen in de tuin

Door de verschillende weersomstandigheden in Nederland kan het lastig zijn de planten in de tuin goed te bewateren. Je wil voorkomen dat je iedere zomeravond in de tuin moet gaan staan om hem te bewateren. Het bewateren van de tuin kan veel tijd in beslag nemen en door een bewatering in de tuin aan te leggen, kun je dit gemakkelijk compenseren. Je hoeft hierdoor namelijk niet in de weer met een tuinslang en je zorgt direct voor een gelijkmatige besproeiing. Door een aangelegde bewatering bespaar je enorm veel tijd en moeite. 

Planten bewateren in de tuin

Planten bewateren is belangrijk; als je bijvoorbeeld een groot grasveld hebt, kan dit in de zomer geel uitslaan. Door een bewatering systeem aan te leggen, kun je automatisch iedere week het gras voorzien van water. Hier hoef je enkel de schakelaar aan of uit voor te zetten, of een moment voor in te stellen. Het bewateren van de tuin kan daarnaast ook voor planten aangelegd worden. Deze wordt door heel de tuin aangelegd, waardoor je geen plek meer zult missen. De aanleg is eenmalig en erg gemakkelijk in onderhoud. Je hoeft er enkel voor te zorgen dat hij op de juiste plek blijft liggen. 

Hulp nodig? Hubo helpt

Hulp nodig? Hubo helpt je om te bepalen welke bewatering in de tuin bij je past. Het aanleggen van een bewatering kan zowel voor planten als voor het gras.