Bouwhelmen

Veiligheidshelm: zorgeloos rondlopen op de werkplaats

Op de werkplaats loop je graag goed beschermd rond. Een veiligheidshelm komt daarom goed van pas. Je moet namelijk altijd op je hoede zijn voor vallende objecten vanaf een bouwsteiger. Een werkhelm is gemaakt van stevig materiaal en kenmerkt zich door een schokdempende werking. Vaak is hij ook eenvoudig verstelbaar, zodat hij ook passend te maken is voor jouw hoofd. Een veiligheidshelm voor de bouw koop je in onze winkel.

Bouwhelm voor professionele en hobbymatige klussen

Met een werkhelm of veiligheidshelm voor de bouw loop je geruster rond op de werk- of bouwplaats. Een veiligheidshelm is tevens een uitkomst bij veel zaag- en snoeiwerk. Koop daarom niet alleen een bouwhelm voor op de werkplaats, maar ook eentje voor je werkzaamheden thuis. Wil je naast je hoofd ook je ogen beschermen? Ga dan voor een veiligheidshelm met bril en voorkom beschadigingen aan je ogen. Meer veiligheidsproducten nodig? Kijk dan bij ons aanbod kleding en schoeisel

Bouwhelm kopen? Hubo helpt!

Zoek je een hoogwaardige veiligheidshelm met bril of wil je een ander type bouwhelm kopen? In onze winkel heb je keuze genoeg om veilig en goed beschermd te gaan klussen of verbouwen. 

Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken of heb je advies of hulp nodig in je keuze voor een bouwhelm? Ons vakteam staat voor je klaar met raad en daad in je zoektocht naar een geschikte werkhelm.