Beugels & stelen

  • 1 -11 van 11 producten
Hubo staat voor je klaar!

Verfstok: gemakkelijk verven met een rolstok

Start je binnenkort met het schilderen van je muren en plafonds? Maak het jezelf een stuk gemakkelijker door de aankoop van een verfstok. Hij is er in verschillende uitvoeringen en je bent verzekerd van een groter bereik voor het schilderen van muren en plafonds. Eenvoudiger schilderen is ook mogelijk met een rollerbeugel. Let er wel op dat je er eentje aanschaft die je kan bevestigen op een rolstok. Neem gerust een kijkje bij ons aanbod schildersbenodigdheden

Welke rolstok kies je?

Zowel een verfstok als een rollerbeugel is er in allerlei variaties. Met de uitschuifbare verfstok weet je zeker dat je grote hoogtes kan bereiken met je verfroller. Een andere benaming voor de uitschuifbare verfstok is de telescopische verfstok. Hij ligt prettig in de hand en zorgt voor veel gemak tijdens het schilderen. Een verlengsteel of lange verfstok komt ook van pas bij het schilderen van het trapgat of een hoge zolder.

Lange verfstok kopen? Hubo helpt!

Wil je efficiënter schilderen en zoek je daarom een verlengsteel? Behaal meer plezier uit het schilderen door de aankoop van een telescopische verfstok. Wij hebben allerlei verfstokken en rollerbeugels voor je in de aanbieding. Uiteraard kan je bij ons altijd rekenen op een goed advies. 

Is het schilderen van muren en plafonds niets voor jou en heb je daarom professionele hulp nodig? Ons vakteam staat klaar om jou te ontlasten met al je schilderwerk.