Behang & wandbekleding

Van het aanbrengen en verwijderen van behang tot het behangen van een compleet trapgat: wij leggen je uit hoe je dat doet. Zodat jij zelf snel aan de slag kunt!

Zelf behangen? Hubo helpt

Wandbekleding, zoals behang, kan heel sfeerbepalend zijn voor een ruimte. Je kunt nog zulke mooie meubelen en accessoires hebben aangeschaft, maar als je wandbekleding er niet bij past of van slechte kwaliteit is, komt je interieur helemaal niet tot zijn recht. En dat is zonde! Wil je de wanden of het plafond in jouw woning zelf gaan bekleden? Met onze handige tips krijg je het zo voor elkaar. 

Je muur of plafond bekleden met onze handige tips

Elke klus – dus ook als je besluit zelf te gaan behangen – vergt een goede voorbereiding. Lees je daarom goed in voordat je aan de slag gaat met het bekleden van jouw plafond of muur. Zit er bijvoorbeeld nog oud behang op je wanden? Lees hoe je stap voor stap papierbehang, vinylbehang of glasvezelbehang kunt verwijderen. En weet jij bijvoorbeeld hoeveel behang je eigenlijk nodig hebt? Dankzij onze handige tips haal je nooit meer te veel (of erger nog, te weinig) behang in huis. 

Bestel direct of vraag advies over het bekleden van wanden

Zelf behangen wordt een eenvoudige klus als je de producten hiervoor aanschaft bij Hubo. Je vindt bij ons een ruim en divers assortiment behang, behangbenodigdheden en decoratieve wandbekleding, met betaalbare producten van uitstekende kwaliteit. Vragen over het assortiment? Of vind je het fijn om advies te ontvangen over het bekleden van wanden? Kom langs in een van onze vestigingen of neem contact op met onze klantenservice.