Bouwplaten

  • 1 -12 van 12 producten
Hubo staat voor je klaar!

Bouwplaat

De bouwplaat is het perfecte startpunt voor een verbouwing in of rondom je huis. Bouwplaten zorgen, ook bij een wat lastigere klus, voor een mooie afwerking. Zo hebben we bij Hubo onder andere buigzame constructieplaten, gipsplaten voor scheidingswanden of dampdichte bouwplaten voor wand, vloer of plafond. Al onze bouwplaten zijn van een uitstekende kwaliteit en voor een vaste lage prijs.

Verschillende soorten bouwplaten

Bouwplaten kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden in en rondom het huis. Bouwplaten voor het plafond, voor het maken van een goede constructie rondom bijvoorbeeld het toilet, voor het creëren van een scheidingswand of bouwplaten voor een ondersteunende functie bij het leggen van vloeren. Naar wat voor bouwplaat in huis of tuin je ook op zoek bent: bij Hubo ben je aan het juiste adres voor diverse soorten bouwplaten zoals gipsplaten of stucplaten. Zowel onze gipsplaten als onze stucplaten zijn leverbaar in diverse afmetingen. 

Op zoek naar een bouwplaat voor in huis? Hubo helpt!

Ben je op zoek naar een bouwplaat voor een klus in huis? Of naar een specifieke bouwplaat voor in vochtige ruimtes? En vind je het lastig welke bouwplaat voor jouw klus de beste bouwplaat is? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt en laat je adviseren door één van onze professionele medewerkers. Wij adviseren je ook meteen over bijbehorende producten als bouwgaas of wapening.