Timmerpanelen

  • 1 -23 van 48 producten
Hubo staat voor je klaar!

Timmerpanelen: mooie meubels zelf maken

Wil je zelf een mooi meubelstuk maken van echt hout? Dan zijn timmerpanelen een zeer interessante optie. Deze massieve meubelpanelen zijn gemaakt van latten hout, bijvoorbeeld eikenhout of beukenhout. Ze zijn ideaal om er een bureau, tafel of kast van te maken. Het assortiment van Hubo bestaat uit verschillende laag geprijsde timmerpanelen. 

Timmerpaneel eiken of timmerpaneel vuren

Bij Hubo kan je kiezen uit timmerpanelen die gemaakt zijn van diverse houtsoorten. Dit geeft je zelfgemaakte meubilair een prachtige uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor timmerpaneel eiken en maak daarmee een klassieke boekenkast. Of kies voor vuren, beuken of hardhout. Met de timmerpanelen uit onze winkel maak je meubels in iedere gewenste stijl. De panelen zijn in allerlei afmetingen verkrijgbaar. Hubo heeft bovendien diverse materialen voor de afwerking in huis, zoals verbindingstukken. Je nieuwe meubel kan je voorzien van een laag transparante beits. Uiteraard is het ook mogelijk om de timmerpanelen te lakken in een dekkende kleur. 

Aan de slag met een timmerpaneel

Timmerpanelen zijn eenvoudig op maat te zagen en te monteren. Met dit prachtige materiaal maak je in een handomdraai de mooiste meubels voor je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. De panelen zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Dit betekent dat het hout uit een duurzaam beheerd bos komt. De timmerpanelen zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd, dus je kan voor een relatief laag bedrag unieke meubels maken. Heb jij al een idee voor een handige boekenplank, een romantisch nachtkastje of een stoere eettafel? Ga dan aan de slag met timmerpanelen.