Haakse slijpmachines

  • 1 -13 van 13 producten
Hubo staat voor je klaar!

Haakse slijpers: steen en metaal slijpen

Met een haakse slijpmachine of slijptol is het mogelijk om metaal en steen te slijpen, schuren en door te zagen. Verder kan je er roest en oneffenheden in het materiaal mee afbramen. De haakse slijper is dus een fantastisch apparaat als je bezig bent met bouwwerkzaamheden binnen of buiten je woning. Stenen en buizen zaag je er bijvoorbeeld gemakkelijk mee op maat. Via Hubo kan je verschillende soorten slijpmachines aanschaffen. 

De mogelijkheden van een haakse slijpmachine

Haakse slijpers zijn in diverse maten verkrijgbaar. De maat is gebaseerd op de grootte van de slijpschijf die in het apparaat past. Een compacte slijptol is zeer wendbaar en perfect voor thuisgebruik. Met een accu slijptol kan je snoerloos werken op iedere plek die je wenst. Vanwege het ontbreken van een snoer heb je bovendien een grote bewegingsvrijheid. Bij metselwerk, het aanbrengen van tegels en de aanleg van leidingen komt een slijpmachine goed van pas. Ook kan je roestig metaal ontroesten door het te borstelen of schuren met dit multifunctionele apparaat. De modellen in het aanbod van Hubo zijn eenvoudig te bedienen en laag geprijsd. 

Een goede slijptol kopen

Voor een haakse slijpmachine van hoge kwaliteit ga je naar de winkel van Hubo. Je kan kiezen uit diverse varianten van verschillende bekende merken. Bij het ontwerp van deze machines is goed nagedacht over je veiligheid. Zo zit op iedere haakse slijper in ons assortiment een degelijke beschermkap, een handvat met goede grip en een vergrendelingssysteem voor de as.