Scharnieren

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 124 producten
Hubo staat voor je klaar!

Scharnieren

Ben je op zoek naar scharnieren? Of het nu gaat om scharnieren voor deuren, meubelen of andere scharnieren, bij Hubo ben je aan het juiste adres. In ons assortiment is een ruime selectie scharnieren opgenomen, zodat we zeker weten dat we ook jou kunnen helpen aan de juiste scharnier.

Deurscharnieren

Of het nu gaat om scharnieren voor binnendeuren of voor buitendeuren. In het assortiment van Hubo zijn tal van scharnieren te vinden die het ophangen en bevestigen van deuren een stukje gemakkelijker maken. Met onze scharnieren kunnen we je verzekeren van goede kwaliteit en weten we zeker dat je goed zit. Of het nu gaat om kogelscharnieren, backflap scharnieren of scharnieren met losse pennen. In ons assortiment is het zeker te vinden.

Meubelscharnieren

Natuurlijk is een deurscharnier niet ideaal om te gebruiken in een meubel. Heb je bijvoorbeeld een kast of kist gemaakt en wil je deze voorzien van een deur of deksel? Dan is het uiteraard van belang om een goede scharnier aan te schaffen. Ook voor de hobbyist die graag meubels maakt hebben we een groot aantal verschillende scharnieren op voorraad.

Scharnieren kopen

Het kopen van scharnieren kan gemakkelijk in onze online winkel. Vervolgens kun je er zelf voor kiezen of je het komt ophalen in één van de Hubo winkels of het thuis laat bezorgen. Kijk je liever even rond? Ook dan ben je uiteraard van harte welkom in één van onze winkels.