Tuintafels

Je tuintafel in je eigen stijl

Net zoals je je binnenhuisinrichting kiest, kies je ook voor je buitentafel je eigen stijl. Heb je bijvoorbeeld graag een klassieke buitentafel of een strakke moderne tuintafel in kunststof, een ovaal tuintafel of een ronde tuintafel? Wil je in je tuin een klaptafel installeren die je makkelijk terug opbergt? Bij Hubo vind je allerhande tuintafels in diverse materialen, kleuren en afmetingen. Een inklapbare tafel is makkelijk weg te bergen na de zomer. Anderzijds hebben wij tuintafels die zonder problemen het hele jaar door buiten kunnen staan. Hulp nodig? Hubo helpt.

Je tuin inrichten, het wordt je tweede woonkamer

Bij je tuintafel hoort natuurlijk ook een set tuinstoelen. Stem ze op elkaar af: kies voor je tuintafel in kunststof ook stoelen in kunststof. Of kies voor je ronde tuintafel ook stoelen met ronde vormen. Om het helemaal gezellig te maken, zoek je bij je tuintafels ook tuinverlichting en installeer je bijvoorbeeld een buitenkeuken en alles wat met buitenkoken te maken heeft. Ons vakteam helpt jou graag om je hoekje met je tuintafel gezellig te maken.

Welke tuintafel past het best bij jouw woning?

Misschien wil jij een compacte inklapbare tafel voor op je terras. Of ga je liever voor een grote ovaal tuintafel voor onder je overkapping? Elke tuintafel, tuin klaptafel of grote tuintafel is van de beste kwaliteit. Wij testen onze tafels voordat wij ze in ons aanbod opnemen. Wil jij je tuintafel in kunststof, hout of metaal online bestellen? Dit kan perfect bij Hubo.