Antislip

  • 1 -17 van 17 producten
Hubo staat voor je klaar!

Onze antislip producten, verhoog je veiligheid in vochtige ruimtes

Uitglijden op vochtige vloeren is iets wat niemand graag meemaakt. Onze antislip producten zijn speciaal bedoeld om je veiligheid te garanderen. Denk bijvoorbeeld aan stickers met antislip voor de douche bodem. Of wat denk je ervan om in je douche een antislipmat te leggen? En wist je dat je antislip op de tegels van je badkamer kunt aanbrengen? Ons vakteam helpt jou om de juiste producten aan te kopen.

Antislip, kies voor veiligheid

In de douche een antislipmat leggen is een grote stap naar veiligheid. Maar denk ook aan andere producten dan antislip voor de badkamer. Meubelverhogers, douchekrukken en -stoeltjes of beugels voor aan het bad zijn een mooie aanvulling op onze producten antislip voor de badkamer. Ontdek ze in onze categorie 'veiligheid'. En wist je dat wij producten hebben om antislip op tegels van de badkamer aan te brengen? Met een eenvoudige spray maak je je keramische tegels voor 5 jaar antislip (niet op natuursteen gebruiken). Hulp nodig? Hubo helpt.

Veiligheid staat voorop

Antislip in de douche of de badkamer is belangrijk. Maar bij Hubo zorgen wij voor jouw veiligheid over heel je woning en ook voor buiten. Onze antislip spray is geschikt voor binnen én buiten. En in ons aanbod vind je een aantal antislip rubbers en antislip verf- en beitssoorten die ongelukken op vloertegels, trappen en parket voorkomen. Wil je hierover meer weten of heb je vragen over onze antislip producten voor de badkamer en toilet? Ons vakteam staat voor jou klaar!