Sloten

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 131 producten
Hubo staat voor je klaar!

Sloten

Ben je op zoek naar losse sloten in de breedste zin van het woord? Dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres. Wij vinden het erg belangrijk dat je met een gerust hart iets op slot kunt zetten en het vervolgens ook op de plek blijft staan waar je het achter gelaten hebt. Dat is dan ook de reden dat wij alleen de beste sloten hebben opgenomen in ons assortiment.

Fietsslot

Kom je geregeld in een grote stad, of woon je er zelf? Dan ken je het waarschijnlijk wel. Fietsendiefstallen zijn in veel steden aan de orde van de dag. Het is dan ook belangrijk om je fiets op slot te zetten, maar misschien belangrijker nog is het hebben van een goed en degelijk slot. In ons assortiment hebben we een aantal fietssloten opgenomen die je kunt gebruiken als tweede slot, zodat je je fiets ergens aan vast kunt zetten.

Hangslot

Heb je een schuurtje of iets anders met een scharnier wat regelmatig op slot gezet moet worden? Dan is een hangslot wellicht een goede oplossing. Met een hangslot aan de buitenkant is het namelijk onmogelijk om ergens binnen te komen zonder dat je de code weet.

Je fiets veilig geparkeerd

Naast de fietssloten bieden we ook nog kettingsloten en beugelsloten aan. Met deze sloten weet je zeker dat je fiets niet van z'n plek komt als je hem goed hebt vast gezet.