Aszuigers

Een aszuiger, snel, veilig en makkelijk te hanteren

Heb jij een barbecue of een haardvuur? Dan vind je waarschijnlijk het schoonmaken ervan elke keer een hele klus. Misschien doe jij het met je gewone stofzuiger of met een borstel veegblik. Je stofzuiger zit binnen de kortste keren vol. En als je de as handmatig verwijdert, waar blijf je dan met de as? Hulp nodig? Hubo helpt. Aszuigers zijn speciaal ontwikkeld voor dit soort klussen. Met een asstofzuiger ruim je asresten op zonder dat je stof maakt en de as zit meteen veilig opgeborgen.

Aszuigers bieden meerdere mogelijkheden

Misschien denk je: waarom een aszuiger kopen als je een degelijke stofzuiger hebt? Een asstofzuiger biedt niet alleen de mogelijkheid om as op te ruimen. Je zuigt er ook bijvoorbeeld zaagsel mee op. Aszuigers zijn voorzien van een speciale filter die fijn stof tegenhoudt. Wanneer je as opzuigt met een gewone stofzuiger, ontsnapt er opnieuw heel wat fijn stof, wat in de lucht terechtkomt. Bij een asstofzuiger is dit niet het geval.
Daarnaast bestaan asstofzuigers ook in een snoerloze versie. Dit geeft jou de mogelijkheid om as op te ruimen op plekken waar geen stroom voorhanden is: helemaal achteraan in je tuin of waar je ook je klus hebt uitgevoerd. Je hoeft niet te zoeken naar een stekker, je gaat meteen aan de slag.

Kies voor Hubo als je een aszuiger wil kopen

Wil jij een aszuiger kopen maar heb je nog twijfels? Ons vakteam helpt jou in je zoektocht. Vraag raad en kies de juiste aszuiger voor jouw klussen.