Gloeilampen

Gloeilampen: voor ouderwets goede verlichting

Vanwege hun lage rendement is de productie van de meeste gloeilampen in de Europese Unie verboden. Gelukkig zijn er uitstekende zuinige alternatieven, bijvoorbeeld ledlampen en spaarlampen. Voor bepaalde toepassingen zijn gloeilampen echter nog steeds ouderwets goed, met name de kleinere exemplaren die je in tal van elektrische apparaten vindt. Hubo heeft deze fijne gloeilampjes in het assortiment. Profiteer van de lage prijzen.

Goede gloeilamp kopen voor elektrische apparaten

Gloeilampen zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. De verschillen zitten met name in de grootte van de fitting en het wattage. Een gloeilamp met E27 fitting is meestal een grote gloeilamp. Zo’n exemplaar heeft een grote fitting. Kleine lampjes hebben vaak een kleine (E14) fitting en een laag wattage. Deze worden nog steeds veel in allerlei elektrische apparaten toegepast. Zo zit er in ovens en koelkasten vaak een gloeilamp met E14 fitting. Voor een voordelige ovenlamp, koelkastlamp of naaimachinelamp moet je bij Hubo zijn. Daarnaast verkopen we uitstekende gloeilampen voor diverse soorten lichtarmaturen. 

Een gloeilamp van hoge kwaliteit aanschaffen

Hubo verkoopt kwaliteitsgloeilampen van bekende merken, zoals Philips. De lampen geven prachtig helder licht en zijn laag geprijsd. Creëer een ontspannen sfeer in je huis of zorg voor goed zicht in je vriezer, magnetron of elektrische oven. Voor naaimachines zijn bijvoorbeeld gloeilampen verkrijgbaar die extra goed tegen trillingen bestand zijn. Je kunt via onze webshop of een van onze fysieke winkels de juiste gloeilamp kopen. Onze medewerkers helpen en adviseren je hier graag bij.