Tegelsnijders

Tegelsnijders

Het komt zelden tot nooit voor dat je een ruimte kunt betegelen met alleen maar hele tegels. In de hoeken en bij ‘obstakels’ zoals verwarmingsbuizen moeten de tegels op maat gemaakt worden. Voor het op maat maken van deze pastegels biedt een tegelsnijder de perfecte oplossing. Tegelsnijders zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en van verschillende merken. Houd bij het kopen van een tegelsnijder altijd rekening met de snijlengte en snijdikte van het apparaat. Bij Hubo hebben we diverse soorten tegelsnijders in het assortiment. 

Handmatige tegelsnijder vs. elektrische tegelsnijder

Normale, handmatige tegelsnijders gebruik je om tegels handmatig op maat te snijden. De tegel wordt afgemeten op de machine en je snijdt deze in met een mesje dat aan de tegelsnijder vastzit. Dit is een arbeidsintensieve klus die ook nog veel tijd kost. Dus, gaat het om veel tegels die je moet snijden, dan biedt een elektrische tegelsnijder uitkomst. Een elektrische tegelsnijder heeft een elektrische zaag om de tegels op maat te zagen. Ook een schuine rand is voor een elektrische tegelsnijder geen enkel probleem. 

Tegelsnijder kopen? Hubo helpt!

Ga je tegels snijden, maar weet je niet zo goed welke tegelsnijder je nodigt hebt of wat voor snijwieltje je het beste kunt gebruiken voor vloertegels en wandtegels? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt. Onze vakmensen adviseren je graag over welke tegelsnijder je het beste kunt kopen.